Ruud Ortmans

Geachte lezer,

Om te beginnen wil ik me graag even aan u voorstellen. Ik ben Ruud Ortmans, accountant en eigenaar van Ortmans Accountancy & Advies uit Heerlen. Als Vriend van de Vriendenclub van Honderd kreeg ik de vraag voorgelegd of ik eens onder woorden kon brengen waarom ik bereid ben hen te ondersteunen en ik nu juist voor hen gekozen heb. Er zijn immers veel vriendenclubs, donateurcomite’s en ondersteuningsfondsen die op de een of andere manier het sportgebeuren en andere maatschappelijke activiteiten proberen een stap verder te brengen.
Ik kende de initiatiefnemers van de Vriendenclub al jaren vanuit het wielrennen. Na een informatief gesprek heb ik geen seconde geaarzeld om met de Vriendenclub een structurele verbintenis aan te gaan. Het werkveld van de Vriendenclub raakte me meteen. Enerzijds actief zijn op wielergebied en anderzijds met overgebleven middelen ook het goede doel financieel ondersteunen. Toen daarbij ook nog verteld werd wat de ambities waren en dat men naast het wielrennen in de toekomst de sport in het algemeen gaat faciliteren wist ik dat een goede keuze gemaakt had. Door middel van fondsenwerving probeert men hiervoor voldoende middelen bij elkaar te krijgen. Voor mij reden genoeg om ook een steentje bij te dragen.
Als ondernemer herken ik me volledig in de groeiambities van de Vriendenclub. Voor mezelf en ook voor mijn klanten zie ik graag een doordachte en beheerste groei gebaseerd op duidelijke toekomstperspectieven. Zakelijk ondersteun ik mijn klanten daarin waar ik kan. Als Vriend bij de Vriendenclub probeer ik via een andere weg de sport in de regio te promoten en groeiambities uit te laten komen. Mijn hart voor de sport, het gedachtegoed achter de Vriendenclub en mijn persoonlijke ambities komen hier samen.
Voor de toekomst hoop ik dat de Vriendenclub een begrip wordt in Zuid-Limburg waar je bij wil zijn als je de sport in het algemeen een warm hart toedraagt. Als Vrienden moeten we de handen in elkaar slaan en elkaar, maar vooral de Vriendenclub, steunen zodat ze hun prachtige plannen gestalte kunnen geven.

Ruud Ortmans
Ortmans Accountancy & Advies

Green