Robert Loozen

Graag wil ik mij bij u introduceren als nieuw lid van de Club van 100.
Mijn naam is Robert Loozen en ben directeur en mede- eigenaar van Limburgs bekendste muziek en opnamestudio voor, Marlstone Music.

Ik ben een fervent wielerliefhebber. U zult mij dan ook bij menig wielerkoers al aan de kant hebben zien staan of misschien zullen wij elkaar nog gaan ontmoeten. Profkoersen of jeugdkoersen, in het veld of op de weg. Als liefhebber weet ik de weg naar de koers te vinden. Daarnaast ben ik zelf voorzitter van de stichting KCC ( kleeberg cycling classic) die jaarlijks het jeugdwielercriterium de Kleeberg Challenge in Mechelen organiseert.

Hoewel ik ook actief ben binnen het jeugdbestuur van de plaatselijke voetbalclub en op cultureel gebied bij de Stichting Alaaf ligt mijn hart bij de wielersport. Deze sport bevat alle ingrediënten die sport voor mij aantrekkelijk maken maar ook raakvlakken heeft met mijn bedrijf; individueel maar toch ook in teamverband, afzien en weer opnieuw beginnen, de scheidslijn tussen winst en verlies die zo dun is als garen, jezelf steeds weer naar nieuwe hoogtes stuwen, het verleggen van je eigen grenzen en een volledige toewijding.

Met het lidmaatschap van de club van 100 wil ik een bijdrage leveren aan de ondersteuning van de breedtesport en de stimulering van het jeugdwielrennen en ontwikkeling van jong talent in Limburg.

Tot ziens, wellicht ergens langs de koers.