Emiel Frambach

Waarom steunt Extra Leisure de Club van Honderd?

Extra Leisure bestaat uit een kernteam van twee door de wol geverfde professionals op het gebied van sport en eventorganisatie. Voor beide Emiel en Rob Frambach is breedtesport, waaronder wielrennen, een heel belangrijk onderwerp en dragen zij het een warm hart toe. Dat is dan ook te zien bij de breedtesportevenementen die Extra Leisure organiseert. Denk bijvoorbeeld aan de Hammer Series in Sittard en de IRONMAN Maastricht-Limburg, waarbij er ook voor de jeugd een top side evenement wordt georganiseerd. Want de jeugd heeft de toekomst! Hiermee is eveneens de brug geslagen naar de Club van Honderd die initiatieven voor de jeugd omarmt en ondersteund.

“Het ondersteunen en promoten van de breedtesport is voor ons heel belangrijk. Wij als Extra Leisure staan hier volledig achter en zijn daarom ook vrienden van de Club van Honderd”, zeggen Emiel en Rob Frambach.

Emiel Frambach kent de sportwereld als geen ander. Deze ex-wielrenner stond aan de wieg van een groot aantal wielerevenementen en haalde in 2012 de Wereldkampioenschappen Wielrennen naar Nederland. Bij Extra Leisure zet hij zijn expertise en ervaring in voor het welslagen van evenementen. Rob Frambach weet hoe belangrijk de operationele uitvoering en de professionele aankleding en uitstraling van een evenement is en heeft zich hierin gespecialiseerd.

Naast een aantal kleinere, sportieve en culturele, evenementen zijn de IRONMAN Maastricht-Limburg, Hammer Limburg en The Hunt de grootste evenementen in de portefeuille van Extra Leisure.