Trofeeën

4 prachtige trofeeën te verdienen namens de VCvH

Herman Kusters Trofee

De Herman Kusters trofee zal worden uitgereikt aan een amateur wielrenner(ster) die een geweldige prestatie heeft gemaakt i.v.m. het wielrennen. Jong of oud maakt niet uit, als het maar een voorbeeld kan zijn voor de aanstormende jeugd.

 

Hanneman de Toerist aanmoedigingsprijs

De Hanneman de Toerist aanmoedigingsprijs zal worden uitgereikt aan iemand die hem of haar sport op niveau heeft beoefend. Het kan zijn dat er een zware blessure heeft plaats gevonden waardoor deze sport(st)er vanaf het begin weer moet aanvangen om op hem of haar oude niveau te komen. Daarom deze aanmoedigingsprijs om een zetje in de rug mee te geven.

 

Jo Dorscheidt trofee

Deze prijs wordt gegeven aan een vrijwillig(st)er die altijd klaarstaat om een evenement te begeleiden. Jo Dorscheidt is één van de oprichters van de VriendenClub van honderd. Helaas is hij overleden op 30 oktober 2016. Hij bleef altijd bij de vrijwilligers even stilstaan en maakte een praatje met hun. Om hem niet te vergeten, wat hij voor de vrijwilligers heeft gedaan, is deze mooie trofee uitgebracht. Het heet dan ook: Jo Dorscheidt trofee Vrijwilliger van het jaar.

 

Wielergemeente van het jaar

Deze trofee wordt gekozen door (oud) wielrenners en de leden van de Vrienden Club van Honderd. Het zal elk jaar worden gekozen op de laatste Bouwels Interim Management Sportcafé in het Limburgse. Onze voorzitter Marc Lotz zal deze overhandigen aan een burgermeester of wethouder van de gekozen gemeente.