TopParken Sportcafé 2018

Het TopParken Sportcafé is alleen toegankelijk voor de leden van de Vrienden Club van Honderd of met speciale uitnodiging.

TopParken Sportcafés gehouden in 2018

 Op 18 juli 2018 zal in D’r Klinge een TopParken Sportcafé gehouden worden. onze gastheren daar zijn Roger Schreurs (eigenaar van D’r Klinge) en Wim van Duivenbode (coördinator TopParken Sportcafés). Het thema zal zijn RABO profronde 2018. Aanvang 19.30 uur, Pancratiusplein 47 te Heerlen. Deze is alleen toegankelijk voor vrienden van de VCvH en genodigden.

 

Op 7 augustus 2018 zal in Maastricht ook een TopParken Sportcafé gehouden worden. Onze gastheren daar zijn Emiel Frambach (eigenaar Extra Leisure) en Wim van Duivenbode (coördinator TopParken Sportcafés) Aanvang 19.30 uur. Kesselskade 43, 6211 EN Maastricht. Deze avond zal in het teken staan van de Ridderronde die de woensdagavond 8 augustus 2018 verreden zal worden in Maastricht. Deze is alleen toegankelijk voor vrienden van de VCvH en genodigden.

 

Op 7 september 2018 zal in Café Oad Haander een TopParken Sportcafé gehouden worden met het thema: Eurode-Omloop. Aanvang 19.30 uur, Meuserstraat 38 in Kerkrade (Haanrade). Uw gastheren zullen zijn: Piet Rouschen (eigenaar café Oad Haander) en Wim van Duivenbode (coördinator VCvH). Deze is alleen toegankelijk voor vrienden van de VCvH en genodigden.

 

Op 12 november 2018 zal in Proeflokaal Leeuw aan de Brug een TopPark Sportcafé gehouden worden met het thema: Reünie Oud-Renners. Aanvang 19.30 uur, Theodoor Dorrenplein 22, Valkenburg aan de Geul. Uw gastheren zullen zijn Leon Crutzen (Leeuwbrouwerij) en Wim van Duivenbode (coördinator VCvH). Deze is alleen toegangkelijk voor vrienden van de VCvH en genodigden.