Manfred Rouschop

Beste vrienden en sympathisanten van de vriendenclub van honderd.

Alvorens toe te lichten waarom wij als Berner Produkten b.v. de vriendenclub van honderd steunen, wil ik kort toelichten wie we zijn en wat we doen.

Berner Produkten b.v.
Berner Produkten in Landgraaf is de Nederlandse vestiging van de Europese multinational Berner. In Nederland hebben wij Circa 215 medewerkers, waarvan ongeveer 91 in de buitendienst, dagelijks in de weer zijn om onze klanten professioneel, betrouwbaar en met passie voor het vak te ondersteunen. Onze klanten zijn werkzaam in de bouw: o.a. aannemers, timmerbedrijven, dakdekkers, E&W installateurs en in de automotive branche: o.a. garagisten, schadeherstelbedrijven, truckdealers, transportbedrijven en landbouw mechanisatie bedrijven.
De heldere merkbelofte ‘Experts door passie’ geeft de houding weer van onze medewerkers in de binnen- en buitendienst. Want een expert weet niet alleen waarover hij praat, hij weet vooral waar de klanten het over hebben. Sinds de beginjaren kenmerkt de onderneming zich door een combinatie van kennis en passie binnen het vakgebied.
Berner staat voor een gezonde verhouding tussen competentie, partnerschap en sympathie.

De club van honderd oprichters en met name Jo, Marcel en Herman ken ik al jaren en ook zij hebben die gedrevenheid en passie die we binnen ons bedrijf terugzien.
Tijdens de wielerevenementen in Zuid-Limburg, die gelukkig steeds talrijker worden, hebben we menig keer gesproken over de ontwikkeling van jonge talenten in de wielersport.
Ik heb een aantal keren tijdens wielercafé ’s mogen meemaken dat jong sporttalent de Herman Kusters trofee overhandigd kreeg. Een aanmoedigingsprijs om vooral op de ingeslagen weg door te gaan.
Ik hoop dat de positieve reacties van zowel de sporters als de vrienden van de vriendenclub ook voldoende aanmoediging zijn voor het bestuur om de ingeslagen weg voort te zetten.
Naast het aanmoedigen van s porterstalent, zet de club van honderd zich ook in voor goede doelen organisaties.
Dat vinden wij als Berner belangrijk. Ook wij hebben ons in het verleden voor talrijke organisaties ingezet, met als hoogtepunt de oprichting van “de Child Cancer Just Beat it Foundation”, waar wij met hulp van talloze collega’s in 18 maanden tijd € 146.000 bij elkaar hebben gebracht en mochten verdelen tussen het Belgische kinderkankerfonds, KIKA in Nederland en het Luxemburgse kinderkankerfonds.

De reden om als vriend verbonden te zijn aan de vriendenclub van honderd is als volgt samen te vatten:

• 1 De persoonlijke gedrevenheid en passie van de bestuursleden.
• 2 De inzet voor de breedtesport en het ontwikkelen van jong sporttalent
• 3 De hulp die geboden wordt aan goede doelen organisaties

Het 4e punt dat ik wilde opsommen is eigenlijk geen reden, maar een “prettige bijkomstigheid”: Het is altijd gezellig bij de georganiseerde wielercafé ’s en festiviteiten.
Ik wens het bestuur en de kersverse beschermheer veel succes toe met het uitbouwen van hun activiteiten.

Manfred Rouschop
Hoofd Marketing Berner Benelux en UK

Druck