Ken Heugen

Als Horeca ondernemer ben je op lokaal niveau vaak betrokken bij je verenigingen in de omgeving ! Is het niet de binding die je creëert door middel van sponsoring of de enthousiaste vrijwilligers of clubmensen die je lokaliteit bezoeken.

Mijn kennismaking met de club van honderd; dat ging vrij snel vaak ken je mensen van gezicht en bij naam zonder ze ooit gesproken te hebben ! Raar niet waar ?!
Als je er dan achter komt dat, dat omgekeerd net zo is ! Ooit komt dan dat moment van ontmoeting, vaak op zijn Limburgs onder het genot van ein pilske.. ik bespaar u de details! Maar zo geschieden !

Persoonlijk was ik ooit een echt sportmens Voetballen, fitness, wielrennen ik deed het allemaal door een blessure alles aan de kant moeten zetten! Maar het aan de zijlijn staan geeft me misschien nog wel veel meer voldoening. Iets kunnen betekenen op organisatorisch vlak trekt me enorm aan !

Ik ben nog nauw betrokken bij de VV Walram in Valkenburg maar volg de amateur voetbalclubs in de omgeving graag allemaal. Wielrennen op de voet volgen is er de laatste jaren als passie bijgekomen, al een beetje enthousiast gemaakt door mijn beide Opa’s. Al jaren organiseer ik tripjes naar diverse Wedstrijden ! Die gezellige Groep bij de Waalse Pijl ja dat zijn wij !

Iets waar alle mensen in de ‘Club van Honderd’ achterstaan is het promoten van de breedte sport en daarbij jonge talenten zich laten ontwikkelen. Ik wil hier graag mijn steentje maar een steen mag ook aan bijdrage!

Ik verwelkom jullie graag bij Restaurant Woodz te Schin op Geul !

Sportieve groet,

Ken Heugen
Team restaurant Woodz