TopParken Sportcafé afgelopen vrijdag 14 juli groot succes

Marcel Gouka    16 juni 2019

Beste sportvrienden en sportvriendinnen, Afgelopen vrijdagavond was het TopParken Sportcafé een groot succes. Met samenwerking van het Wieler comité Buchten werd de Herman Kusters Trofee, de Breman Aanmoedigingsprijs en de Jo Dorscheidt vrijwilligers Trofee uitgereikt. Wim van Duivenbode (coördinator TopParken Sportcafés en Peter Bouwels (speakerman van de VCvH))  Deze winnaars kunt u zien bij ons op de site op de button Trofeeën. Op deze Drukke avond was ook Kees Priem (oud wielrenner en ploegleider) aanwezig en werd geïnterviewd door “onze” columnist Wiel Verheesen waar hij tevens ook zijn bekende column ten gehore bracht.  beneden enkele sfeer foto’s gemaakt door dhr. John Parren. John, bedankt voor jouw medewerking namens de Vrienden Club van Honderd.