Mooi bericht in De Limburger over Klimcriterium Eygelshoven of te wel de Jo Dorscheidt Memorial bokaal

Marcel Gouka    25 juni 2019

Beste sportvrienden en sportvriendinnen, In de krant De Linburger en VIA Limburg editie Kerkrade en Simpelveld, staat een heel mooi artikel in het regio nieuws over het Klimcriterium Eygelshoven voor a.s. zondag 30 juni. Dat het een mooie dag word is zeker. Vele rensters en zeker het zonnetje zal deze dag kleuren. Dus komt u ook kijken? Houd u wel de aanwijzingen van de verkeersregelaars in de gaten. Dus misschien tot zondag in Eygelshoven op het parkoers Op de Bossen. Helaas gaat het vuurwerk niet door op de zondagavond. Uiteraard langs de bosrand bij voetbalvereniging LHC is dit met deze droogte veel te gevaarlijk. Dus stellen wij het uit tot september. foto onder stukje uit De Limburger.