Nieuwe ambassadeur voor Vrienden Club van Honderd

Marcel Gouka    14 maart 2019

Beste sportvrienden en vriendinnen, Wij hebben weer een goede ambassadeur gevonden die ons wilt helpen om de VCvH naar buiten te dragen. Zijn naam is Brian Megens. Hieronder een kleine voorstelling van hem. Mijn naam is Brian Megens ik ben 29 jaar en geboren in Oss. Momenteel woon ik in Maastricht en run ik samen met mijn vriendin Fixed Gear Coffee, een fietskoffiezaak aan de voet van de Cauberg in Valkenburg. op mijn 18e begon ik met fietsen. in de Omloop Schin op Geul (toen nog een nationale klassieker) werd ik 2e als clubrenner tussen de continentale renners. Ik kreeg toen mijn eerste contract bij CT Jo Piels. Een jaar later won ik de Omloop Schin op Geul en ook in het buitenland reed ik goed. Hierdoor kreeg ik de kans om in 2012 bij de beste beloften ploeg ter wereld te gaan rijden, Rabobank CT. Helaas stopte deze ploeg en besloot ik de fiets aan de wilgen te hangen en te kiezen voor een studie aan de Universiteit Maastricht. Zo ben ik ook in Maastricht terecht gekomen. 4 jaar later (2016) ontdekte ik de fixed gear fiets (voor de leek, een wielrenfiets zonder de bekende rem) en kwam de passie voor de fiets terug. 2 jaar lang heb ik fixed gear crits gear gereden over de hele wereld. Momenteel focus ik me nu op de zaak Fixed Gear Coffee die ik met mijn vriendin samen run. Tevens ben ik ook freelance fotograaf. Ik zou zeggen, komt u maar eens binnen in de zaak om kennis te maken met ons.

foto 1 onder: Brian als belofte bij de Rabobank CT. foto 2 Brian met de Fixed Gear en foto 3 een kijkje in de zaak Fixed Gear Coffee zaak.

Photo by: Brian Megens Photography (www.brianmegens.com)