Boekje over Vrienden Club van Honderd door Wiel Verheesen

Marcel Gouka    18 maart 2019

Beste sportvrienden en vriendinnen, Oud journalist Wiel Verheesen zal een boek schrijven over het 5 jarig bestaan van de Vrienden Club van Honderd. Dhr Wiel Verheesen bekent van o.a. de boeken: Heerlen Wielerstad, Limburg en de Tour, Limburg Wielerland en Amstel Gold Race 50 jaar (1966-2015) en ook is hij jaren lang medewerker aan de uitgave Centripress Tour de France Magazine geweest. Hij is bereid gevonden om voor het eerste lustrum VCvH, zijn kijk te laten schijnen op het 5 jarig bestaan van deze stichting die de amateursporters (waarvan o.a. het wielrennen) een warm hart toedraagt. Dit boek zal gepresenteerd worden op vrijdagavond 28 juni om 19.30 uur a.s. in café Oad Haander in Kerkrade. Uiteraard is een ieder uitgenodigd om dit mee te maken. Dus schrijf in uw agenda: boekpresentatie Wiel Verheesen om 19.30, café Oad Haander, Meuserstraat 38 Haanrade (Kerkrade)