UITNODIGING Voor het 60ste Topparken Limburg Wielercafe

Marcel Gouka    4 februari 2019

Het  Topparken Limburg Wielercafé is een informeel samenzijn voor organisatoren, bestuurders, oud-renners, politici en sponsors uit het Limburgse wielerleven en wordt georganiseerd door de   Limburgse Vrienden Club van Honderd. De avond staat in het teken van de opening van het WIELERSEIZOEN 2019. Een vast onderdeel van het Wielercafé is de column van Wiel Verheesen over het Limburgse wielrennen. Ook verwelkomen wij weer enkele bekenden uit de wielersport. Wim van Duivenbode , Peter Bouwels (Vriendenclub van Honderd) en Sandro Harings (D’r Ingel Eetcafé) zijn deze avond uw gastheren.  Met genoegen nodigen wij u uit voor dit Topparken Limburgse Vrienden Club van Honderd Wielercafe. U bent op vrijdag 8 maart a.s. om 19.30 uur van harte welkom bij D’r Ingel eetcafé, Cauberg 1 te Valkenburg aan de Geul

 

Het Limburg wielercafé is alleen toegankelijk voor genodigden en leden van de                 Vriendenclub van Honderd. In verband met de ruimte laat even weten of U wel of niet naar Valkenburg komt