Interview bij RTV Parkstad

Marcel Gouka    17 februari 2019

Beste sportvrienden en vriendinnen, De VCvH heeft de uitnodiging gekregen om vanavond bij Radio en televisie Parkstad aanwezig te zijn. Henk van Baren en Tommie Colen van de sportredactie hebben Wim van Duivenbode en Marcel Gouka aan een interview onderworpen. Wij als VCvH konden zelfs hun een primeur vertellen i.v.m. een klimcriterium in Eygelshoven voor vrouwen en dus niet voor de mannen, die georganiseerd word op 30 juni a.s. door o.a. deze twee heren. Hun (RTV Parkstad) vraag was uiteraard of het sponsoren van de VCvH waren. Wij hebben kunnen vertellen dat dit niet het geval is en ook nooit kan. De sponsoren van de VCvH betalen voor de jeugd en niet voor wedstrijden te organiseren. Nee, we hebben een particulier gevonden die best veel investeert in Eygelshoven. Daarnaast zijn er ook enkele andere sponsoren die ons bij staan. Dat een klein dorp groot kan zijn is zeker in Eygelshoven van toepassing.