Klimcriterium Eygelshoven op 14 juli 2019

Marcel Gouka    31 oktober 2018

Beste sportvrienden,
Op 14 juli 2019 zal er een klimcriterium in Eygelshoven gehouden worden voor vrouwen. Dit ter ere dat er 85 jaar geleden in Eygelshoven de eerste wegwedstrijd voor profs was georganiseerd in Limburg. Het is tevens dan ook het vijfjarig bestaan van de Vrienden Club van Honderd. Deze dag word uiteraard niet bekostigt door de VCvH. Voor deze speciale dag zijn andere sponsoren gevonden die niet verbonden zijn met de VCvH. Ook zal dan in het jaar 2019 feest zijn voor voetbalclub Laura-Hopel combinatie want die bestaan dan 100 jaar. Wij zullen dan ook samenwerken met deze voetbalclub op deze speciale dag. Schrijf deze datum alvast in uw agenda: Klimcriterium Eygelshoven op zondag 14 juli 2019. Kijkt u eens op de site voor dit geweldig evenement. klimcriterium-eygelshoven.vcvh.nl De Marialaan zal de scheidsrechter worden voor deze dag met zijn 10 %.

foto onder: Marialaan in Eygelshoven