Het 58ste Limburg Topparken Sportcafé komt er aan.

Marcel Gouka    20 oktober 2018

Beste sportvrienden, Het 58ste Limburg Topparken Sportcafé komt er weer aan. Het Limburgs Topparken Sportcafé is een informeel samenzijn voor organisatoren, bestuurders, oud-renners, politici en sponsors uit het Limburgse wielerleven en wordt georganiseerd door de Limburgse Vrienden Club van Honderd. De avond staat in het teken van de uitreiking van de beste WIELERGEMEENTE 2018. Een vast onderdeel van het Wielercafé is de column van Wiel Verheesen over het Limburgse wielrennen. Ook verwelkomen wij weer enkele bekenden uit de wielersport.  Wim van Duivenbode , Peter Bouwels (Vriendenclub van Honderd) en de heer Robert Crauwels (Gastrobar 1677) zijn deze avond uw gastheren. Met genoegen nodigen wij u uit voor dit Limburgse Vrienden Club van Honderd Topparken Sportcafé. U bent op Maandag 12 november a.s. om 19.30 uur van harte welkom bij de Gastrobar 1677 , Markt 26 te Sittard.

Het Limburg wielercafé is alleen toegankelijk voor genodigden en leden van de Vriendenclub van Honderd