Alles perfect in orde voor de VCvH

Marcel Gouka    9 oktober 2018

Beste sportvrienden, Het bestuur houd van transpiratie en dus daarom dit bericht aan onze vrienden. Wij als bestuur hebben gemeend om aan de belasting zelf te vragen of de stichting Vrienden Club van Honderd ook belasting technisch goed bezig is. Na een gedegen controle kregen wij veel lof op de manier hoe wij met de administratie bezig zijn en dus is alles zeer goed verlopen. Tevens hebben wij, omdat er wel eens een vraag werd gesteld wat wij nu eigenlijk doen en wat onze doelstelling is, het volgende gedaan. Als u op de website van de VCvH kijkt ziet u rechts de button: Mission statement VCvH. Deze statement gebruiken wij al vanaf het begin van de VCvH. Daarnaast hebben wij de website ook bijgewerkt i.v.m. de AVG en de Privacy. U kunt dit inzien als u geheel beneden de welkom site rechts onderaan dit aanklikt. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u via de email marcel.gouka@vcvh.nl dit vragen en dan krijgt u zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.

Een gedachte...

Commentaren gesloten