Funs Hupperetz terechte winnaar Jo Dorscheidt Trofee Vrijwilliger van het Jaar 2018

Marcel Gouka    12 september 2018

Beste sportvrienden, Funs Hupperetz , bij wielerorganisatoren bekent in het Limburgse is terecht vrijwilliger van het jaar geworden. Funs een bedreven persoon, staat met dag en dauw klaar om de wielrenners een veilig parkoers te bieden. Je moet niet raar staan te kijken als Funs om 3 uur in de ochtend bezig is. Maar als de Koers afgelopen is, dan gaat Funs ook nog eens alles weer ophalen. Funs, zonder jouw inzet is er eigenlijk geen koers mogelijk. De Jo Dorscheidt Trofee Vrijwilliger van het jaar 2018 is terecht voor jou. Namens de Vrienden Club van Honderd en waarschijnlijk vele anderen BEDANKT.

foto onder: van links naar rechts Peter Bouwels (VCvH) en Funs Hupperetz (vrijwilliger van het jaar 2018).