Mooi Topparken Sportcafé in de Rebelle

Marcel Gouka    12 augustus 2018

Beste Sportvrienden, Alweer een Topparken Sportcafé afgevinkt. Dit keer in Maastricht geweest. De Rebelle was wel een heel bijzondere plek voor ons en het leuke was dat de dag erna de Ridderronde daar hun VIP ruimte hadden. Onze gastheren waren Wim van Duivenbode (coördinator Vrienden Club van Honderd) en Emiel Frambach (directeur van Extra Leisure) voor deze avond. Dhr. Frambach gaf uitleg over “zijn” Ironman van afgelopen zondag. Het aantal vrijwilligers voor deze dag waren gigantisch groot. Volgens Emiel was het een groot succes en gelukkig zonder ongelukken verlopen. Emiel bedankt voor de gastvrijheid die wij hebben mogen ervaren en veel succes met Extra Leisure. En niet te vergeten de Rebelle in Maastricht.

foto onder:
Links Wim van Duivenbode (coördinator VCvH) en Emiel Frambach (eigenaar Extra Leisure).