Niet druk maar wel zeer gezellig Topparken Sportcafé

Marcel Gouka    19 juli 2018

Beste sportvrienden, Niet een druk maar zeer gezellig Topparken sportcafé gisteren (18-07-2018) bij café d’r Klinge te Heerlen gehad. Toch waren er ondanks de warmte en Tour de France 38 sportfanaten aanwezig. Dhr. Chris Tiekstra organisator van de Raboprofronde in Heerlen gaf een zeer goede toelichting over de te houden wedstrijd. Hij was zeer trots (en dat mag hij zeker zijn) dat de wielrenner Tom Dumoulin ook aanwezig zal zijn. Voor de wielrenner fans een hele mooie kans om Nederlands 1e winnaar van de Giro d’Italia (2017 te zien fietsen. Ook aanwezig was de Nederlandse wielrenner uit Maassluis, sprinter Bas van der Kooij (8e op de afgelopen Nederlandse kampioenschappen). Wiel Verheesen, nam de honneurs waar van Peter Bouwels (was naar de Tour de France) om Bas te interviewen. Ook uiteraard zijn column werd goed ontvangen. Al met al een zeer geslaagde Topparken Sportcafé avond.

foto onder van Willem Marcus (verhuur van chalets & vakantiewoningen)

van links naar rechts: Marcel Gouka (vicevoorzitter / secretaris VCvH), Wiel Verheesen (columnist), Bas van der Kooi (profwielrenner) en Wim van Duivenbode (coördinator Sportcafés VCvH).