Uitreiking Herman Kusters trofee en de Breman aanmoediging prijs te Genhout

Marcel Gouka    19 juni 2018

Beste sportvrienden, Eerst excuses dat wij dit zo laat hebben geplaatst. Helaas was het foto bewerking programma wat wij gebruiken tijdelijk niet beschikbaar, In een gezellig buurthuis, Tref. Oos dörp te Genhout is op vrijdagavond 1 juni jongstleden de Herman Kusters Trofee en de Breman aanmoedigingsprijs uitgedeeld aan Lieke Janssen uit Panningen en Ivo Habets uit Sint-Geertruid. Deze werd gedaan door de burgermeester van Meersen mevr. Mirjam Clermonts – Aretz. Deze avond werd druk bezocht door vele oud-renners en andere genodigde. Het Internationale vrouwen team van Maaslandster was ook volledig aanwezig. Dit om o.a. het vrouwenwielrennen te promoten. Dank aan Rini en Peter Rutten (eigenaren van dit prachtig buurthuis. Complimenten voor de fijne gastvrijheid en bediening. Binnen kort zult u de foto’s kunnen bekijken op deze site.

foto onder (Peter Bouwels) van links naar rechts: Lieke Janssen (wielrenster), burgermeester Mirjam Clermonts – Aretz (van Meersen), Herman Kusters (naamgever van de Herman kusters trofee) en Ivo Habets (wielrenner)

foto onder (Peter Bouwels) van links naar rechts Wim van Duivenbode (coördinator sportcafés VCvH), Thubasa Makise (wielrenster), Herman Kusters en Marcel Gouka (vicevoorzitter / secretaris VCvH)