Giclee van Tom Dumoulin verkrijgbaar bij Vrienden Club van Honderd

Marcel Gouka    28 mei 2018

Beste sportvrienden, De VCvH heeft nog een paar giclee’s in haar bezit van Tom Dumoulin. Vorige editie (2017) van de Giro de Italia daar de grote winnaar en nu een prachtige 2e plaats dit jaar. De giclee’s en de certificaat van echtheid, ondertekend door kunstenares Miriam Vleugels en Topwielrenner Tom Dumoulin waarvan er maar 100 stuks van zijn gemaakt. Wij hebben (nog) 17 stuks van deze genummerde  giclee’s in ons bezit en kunnen worden gekocht voor € 100.-. De gelden die binnenkomen worden gebruikt voor de amateursporters. Ook zal Tom Dumoulin inzage hebben waar deze gelden naar toe zullen gaan. verdere informatie kunt u vragen via de email: marcel.gouka@vcvh.nl (vicevoorzitter / secretaris VCvH).

Foto onder: overhandiging van het giclee door Marcel Gouka (VCvH) aan Tom Dumoulin.

Foto onder: honderd certificaten van echtheid voor de giclee’s ondertekend door Giro winnaar 2017 Tom Dumoulin.

Foto onder: schilderij gemaakt door kunstenares Miriam Vleugels.