Zeer goed bezocht TopParken Sportcafé in ’t Sjengske

Marcel Gouka    14 april 2018

Beste sportvrienden, Weer een succes vol TopParken Sportcafé gehad gisterenavond in café ’t Sjengske te Berg en Terblijt. Dit keer met een zeer goede afvaardiging van de dames ploeg Boels – Dolmans met Anna van der Breggen o.a. olympisch kampioen, in 2017 de drieluik van de AGR, Waalse pijl en Luik Bastenaken Luik en in dit prille jaar nu al, Strade Bianchi en Ronde van Vlaanderen.  Ook aanwezig het Nederlandse toptalent Jip van den Bos. Sinds 2017 bij deze mooie ploeg. Haar doel is dit jaar meer finales rijden en de “grote” dames bij staan in de finale. Wie weet word zij wel beste in de AGR dit jaar. Dhr. Erwin Janssen general team manager van de meest succesvolle vrouwenploeg van dit moment was ook aanwezig. Dan was er ook nog de teammanager Danny Stam aanwezig. Er liggen inmiddels als de “architect” van de Boels – Dolmans veel succes voor deze ploeg klaar. Tot slot een dankwoord voor het echtpaar die eigenaar zijn van café ’t Sjengske. Dit was schitterend opgemaakt met vele wielershirts van dhr. Henk Theuns (meer dan 6000 wielershirts heeft deze man in bezit). Nogmaals onze dank van de VCvH voor dit geweldige onthaal, drankjes en hapjes.

foto’s onder allen gemaakt door Peet Knops.

Van links naar rechts: Anna van der Breggen (profwielrenster), Peter Bouwels (VCvH), Jip van den Bos (profwielrenster).

foto onder Links naar rechts: dhr. Erwin Janssen (General Team Manager van Boels – Dolmans), Danny Stam ((teammanager) Peter Bouwels (VCvH)

foto onder: Wim van Duivenbode (coördinator TopParken Sportcafés  VCvH)

Foto onder: van Links: Wandelend wielerarchief en columnist Wiel Verheesen en coördinator VCvH TopParken Sportcae’s Wim van Duivenbode