Zonder sponsoren was het niet gelukt

Marcel Gouka    18 maart 2018

Beste Sportvrienden, De Vrienden Club van Honderd bestaat vanaf vandaag 18 maart alweer 4 jaar. Zonder sponsoren is dit allemaal niet realiseerbaar. Vanaf het begin heeft de VCvH een mooie scharen van vrienden gehad die o.a. het wielrennen willen en kunnen ondersteunen. Dhr. Jo Dorscheidt (helaas is hij niet meer onder ons) en Marcel Gouka zijn 4 jaar geleden hiermee begonnen om de amateursporters te steunen. Nu 4 jaar later is het bestuur gegroeid tot 12 personen met elk hun kwaliteit die, zij willen aanwenden voor deze mooie sport. Ook particulieren weten inmiddels onze stichting te vinden en ondersteunen deze ook met financiën. Organisatoren weten de VCvH ook steeds beter te vinden. Bekers, medailles en flyers enz. sponsoren wij weer aan de lokale rondes waar de amateursporters aanwezig zijn met hun wedstrijden.  6 x in het seizoen worden er door onze coördinator Wim van Duivenbode sportcafés gehouden waar (oud) wielrenners, andere sporters, organisatoren, politieke figuren en mensen van de media aanwezig zijn. Daarnaast word er telkens op een andere plaats 1 x per jaar de Herman Kusters Trofee en de Breman-Geelen aanmoedigingsprijs uitgereikt door onze beschermheer dhr. Ralf Krewinkel (burgervader van de gem. Heerlen). Ook is er voor de Vrienden van de Vrienden Club van Honderd  bij de Eurode-Omloop in Kerkrade, waar wij oorspronkelijk zijn ontstaan een hele dag genieten met de vrienden om naar deze geweldige topwedstrijd, onder het genot van hapjes, drinken en eten te kijken. Maar nogmaals dit had niet gekund zonder de hulp van Sponsoren. Daarom SPONSOREN bedankt voor het vertrouwen die u ons geeft voor de stichting de Vrienden Club van Honderd.