Prijsuitreiking Math Salden Wielerprijzen 2017

Marcel Gouka    10 maart 2018

Beste sportvrienden, Afgelopen vrijdagavond 9 maart 2018 zijn de prijzen uitgedeeld voor de Math Salden Wielerprijzen. Wim van Duivenbode heeft deze prijs in het leven geroepen en Math Salden was en is zeer positief om dit te mogen ondersteunen. De 1e prijs met 137 punten is voor Dylan Strik en hij fiets nu 8 jaar en is 16 jaar oud. 2e prijs is voor Jordan Habets met 112 punten en ook hij is 16 jaar en fiets nu 7 jaar. De 3e prijs is voor een oude rot, Ron Paffen en hij fietst al vanaf 1974. Alle drie namens de Vrienden Club van Honderd gefeliciteerd met jullie prijzen.

foto onder gemaakt door Dion Kerckhoffs van links naar rechts: Wim van Duivenbode, Dylan Strik 1e prijs, Jordan Habets 2e prijs en Ron Paffen 3e prijs, dhr. Salden.