Nog een nieuwe vriend voor de VCvH

Marcel Gouka    27 maart 2018

beste sportvrienden, Weer een bedrijf heeft zich aangemeld. i-kook is de naam. Deze firma in keukens heeft inmiddels 20 winkels in heel Nederland. Zie: www.i-kook.nl  Daar vindt u een heel scala van moderne keukens. Keukenmatch / I-Kook Sittard is een echt familiebedrijf. Ons team staat altijd voor je klaar. Waar je ook van houdt, wij helpen je bij het vinden van jouw stijl. We staan voor persoonlijke service en hebben oog voor detail. Een keuken moet praktisch zijn én een plek waar je graag bent.
Kom eens kijken in onze inspirerende keukenwinkel in Sittard. Laat je verrassen door de mooie mix van vintage design en moderne keukens en onze échte aandacht!
Ook hier heten wij de nieuwe vriend welkom. Dus i-kook welkom bij de Vrienden Club van Honderd.