52ste Limburg Wielercafe komt eraan

Marcel Gouka    20 maart 2018

Het Limburgs TopParken Wielercafe is een informeel samenzijn voor organisatoren, bestuurders, oud-renners, politici en sponsors uit het Limburgse wielerleven en wordt georganiseerd door de Limburgse Vrienden Club van Honderd. Deze avond staat in het teken van de AMSTEL GOLDRACE 2018

Een vast onderdeel van het Wielercafé is de column van Wiel Verheesen over het Limburgse wielrennen. Ook verwelkomen wij weer enkele bekende uit de wielersport. Tevens ontvangen wij enkele leden van de zo succesvolle vrouwenwielerploeg Boels-Dolmans die een dag later de te kloppen ploeg is.

Wim van Duivenbode (Vriendenclub van Honderd) en Peter en Peggy Dautzenberg (café Sjengske) zijn die avond uw gastheren.

Met genoegen nodigen wij u uit voor dit Limburgse Vrienden Club van Honderd Wielercafe.
U bent op vrijdag 13 april om 19.30 uur van harte welkom bij Café Sjengske
Rijksweg 88 te Berg en Terblijt

Het Limburg wielercafé is alleen toegankelijk voor genodigden en leden van de Vriendenclub van Honderd

foto onder: Wim van Duivenbode (organisator TopParken sportcafés VCvH)