Mooie start TopParken Sportcafe 2018 bij Woodz

Marcel Gouka    24 februari 2018

Beste sportvrienden, De start van het nieuwe wielerseizoen 2018 is een fijt. Bij TopParken Résidance Valkenburg in restaurant Woodz (door gastheer en eigenaar Ken Heugen) zijn wij schitterend onthaald. Het begon uiteraard met een welkomstdrankje en de opening door Wim van Duivenbode (coördinator sportcafés VCvH). Op deze avond vond er een kleine verandering plaats. Dit keer hebben wij voor de eerste maal een interview gehouden met Jan Krekels (Olympisch kampioen ploegenachtervolging in 1968 Mexico-City Mexico)) en Reinier Honig (EK zilverenmedaille winnaar 2017 stayeren  in Berlijn). Peter Bouwels leidde deze leuke minuten. Verder was wandelend wielerarchief en columnist Wiel Verheesen  met een aangepaste versie van zijn column uiteraard ook aanwezig. Maaslandster en Bergklimmers vertelde hoe het wielerseizoen 2018 er uit zal gaan zien voor hun verenigingen. Rest ons als Vrienden Club van Honderd nog een ding te zeggen. Restaurant Woodz, reuze bedankt voor deze mooie opening van het wielerseizoen VCvH 2018.

foto onder van links naar rechts: Reinier Honig, Peter Bouwels en Jan Krekels.

Foto onder: Gouden Olympische plak van Jan Krekels.

 

 

Wandelend wielerarchief en columnist Wiel Verheesen

Een gedachte...

  1. Peter bouwels

    Mooie avond . Voor herhaling vatbaar . Ken bedankt voor de gastvrijheid . Alles prima geregeld

Commentaren gesloten