Update van de 100 stuks Giclee’s Tom Dumoulin

Marcel Gouka    29 januari 2018

Beste sportvrienden, hier een update van de Giclee’s Tom Dumoulin gemaakt door kunstenares Miriam Vleugels uit Kerkrade. Binnen  2 weken zijn er al 40 stuks verkocht van de honderd stuks. Sportfanaten vragen of wij er ook gewone posters van willen laten maken. Dit zal niet gebeuren. De Vrienden Club van Honderd hebben afgesproken dat er niet meer dan 100 stuks worden verkocht voorzien met handtekening van kunstenares Miriam Vleugels en profrenner Tom Dumoulin. Tevens zal Tom op de hoogte gehouden worden van de opbrengst die, geheel ten goede komt aan het amateur wielrennen. Ook op het mooie schilderij waarvan de giclee’s zijn gemaakt zijn al verschillende biedingen geweest. De teller staat nu op € 3500.- en ook als dit schilderij ten gelden word gemaakt zal t.z.t. alles terug vloeien naar de amateur wielersport. de giclee’s kosten per stuk € 100.- en kunnen alleen besteld worden via de email info@vcvh.nl  met vermelding van telefoonnummer zodat u terug gebeld kan worden.

foto Peter Bouwels onder: Tom zet zijn handtekeningen (100 stuks) op het certificaat van echtheid) onder toezicht van Marcel Gouka, vicevoorzitter / secretaris Vrienden Club van Honderd.

foto onder: overhandiging Giclee (gemaakt door Miriam Vleugels) door de Vrienden Club van Honderd aan profrenner Tom Dumoulin.

Een gedachte...

 1. Liesbeth Bonnemayer

  Ik zou graag in aanmerking komen voor een van de 100 gesigneerde glicee’s. Voor 100€ per stuk.

  Graag hoor ik van u of er nog een beschikbaar is.

  Vriendelijke groet,

  Liesbeth Bonnemayer
  Telefoon 06-23315655

Commentaren gesloten