100 unieke Giclee`s Tom Dumoulin schilderij

Marcel Gouka    15 januari 2018

Beste sportvrienden,

In de afgelopen periode is de VCVH druk bezig geweest met het ter beschikking stellen van 100 unieke Giclee’s van het TOM Dumoulin schilderij dat in de zomer van 2017 is gemaakt door kunstenares Miriam Vleugels uit Kerkrade, ter ere van de Giro overwinning van Tom.
Afgelopen zaterdag 13 januari was het dan zover om te gaan genieten van de welbekende kers op de taart. In een zeer gastvrij Snowworld Landgraaf kon Marcel Gouka dan eindelijk Tom Dumoulin ontvangen en onder aanwijzingen van Marcel werden 100 handtekeningen door Tom geplaatst op de echtheidscertificaten. Na ondertekening kon dan ook de start worden gegeven om de unieke Giclee’s te gaan aanbieden aan geïnteresseerden.
Kosten van een unieke Giclee € 100,- per stuk ( incl. echtheidscertificaat / nummering en ondertekend door Tom en Miriam)
Ben je geïnteresseerd ?
De 100 exemplaren zullen bij binnenkomst van aanvraag worden toegekend. De aanvraag dient te gebeuren via een e-mail gericht aan Marcel Gouka:  info@vcvh.nl
Datum en tijdstip van de binnenkomst van de email is geldig en op basis hiervan zullen de exemplaren worden verdeelt onder de geïnteresseerden. Per aanvraag kan er 1 exemplaar worden gereserveerd. Meerdere aanvragen op naam van 1 persoon zullen we niet meenemen in het toekennen van een exemplaar. Dus ben er snel bij want de interesse is groot. OP = OP (er zullen geen nieuwe exemplaren worden vervaardigd).
De opbrengsten van deze unieke actie van de VCvH zullen worden gebruikt om de amateur breedtesport en jeugd te ondersteunen.
De VCvH heeft zich aan TOM Dumoulin bereidt verklaard om het toekennen van de gelden aan de jeugd en breedtesport 4 x per jaar aan hem terug te koppelen. Dat toont niet alleen de betrokkenheid van Tom maar ook de transparantie van de VCvH.
foto’s onder: Marcel Gouka (VCvH) overhandigd aan profwielrenner Tom Dumoulin het Schilderij gemaakt door Miriam Vleugels.

Profrenner Tom Dumoulin tekent de honderd certificaten voor de VCvH