Laatste TopParken Sportcafé seizoen 2017 komt eraan

Marcel Gouka    6 november 2017

Beste sportvrienden, Het laatste TopParken Sportcafé seizoen 2017 komt eraan. Tevens is het de 50e Sportcafé die georganiseerd wordt door dhr. Wim van Duivenbode (coördinator van de VCvH). Op deze avond zal de wielergemeente van 2017 gekozen worden door de (oud) renners en bestuur van de VCvH. Prof renner Rob Ruijgh en oud olympisch kampioen tijdrijden dhr. Jan Krekels zullen deze prijs overhandigen. Dhr. Wiel Verheesen zal het sprekende column  verzorgen.  Tevens zal het schilderij van Tom Dumoulin worden getoond die gemaakt is door Miriam Vleugels  uit Kerkrade. Dit schilderij zal omgezet worden naar een litho op canvas. Het canvas doek zal de grote krijgen van 50 cm hoog en 30 cm breed. De oplage zal niet meer zijn dan 100 stuks (met nummering) en t.z.t. worden ondertekend  door Miriam Vleugels en Ton Dumoulin. De litho’s zullen € 100.- per stuk gaan kosten. Het geld dat hiervoor binnen komt, komt ten goede voor de amateurbreedtesport. Dit alles bij proeflokaal Leeuw aan de Brug op 13 november a.s.. Deze avond is alleen toegankelijk voor de vrienden van de Vrienden Club van Honderd en genodigden. Aanvang 19.00 uur, proeflokaal Leeuw aan de Brug, Theodoor Dorrenplein 22 te Valkenburg aan de Geul.

Schilderij gemaakt door Miriam Vleugels en foto rechts Voorzitter Marc Lotz overhandigd de oorkonde van Wielergemeente 2016 aan de wethouder van de gem. Valkenburg aan de Geul.