Wielercafé en Eurode-Omloop 2017 groot succes

Marcel Gouka    27 september 2017

Beste sportvrienden, Iets later dan dat u gewent bent,  kort  over het weekend van 15 t/m/ 17 september jongstleden. Het wielercafé was weer eens een groot succes want de laatste ging om 2.45 uur weg bij café Oad Haander. Wat wil je nog meer met deze gastvrijheid die de eigenaren Piet en Gerda geven in hun domein. Onze Wiel Verheesen kreeg een ieder aan het luisteren toen de naam van Jo Dorscheidt viel. Ja “onze” Jo is nog niet vergeten. Wiel , dankje wel namens vele wielervrienden.

Daarnaast op 17 september met de Eurode-Omloop was het ook een geweldig succes. Voor het eerst een schitterend paviljoen en uiteraard voor de 3e keer een helikopter die over het parkoers vloog met “onze” gasten. Wel staat vast dat het volgende keer steeds moeilijker wordt om deze schitterende dag te over treffen.