“onze” Ambassadeur Rob Ruijgh tekent voor één jaar erbij voor de ploeg Tarteletto – Isorex

Marcel Gouka    11 september 2017

Beste sportvrienden, Vandaag was er in restaurant Woodz het nieuws dat onze ambassadeur Rob Ruijgh tekent voor nog 1 jaar bij Tarteletto – Isorex als prof. Rob zijn ploeg gaat weer een categorie hoger fietsen en zal worden ondersteund door nog 5 profrenners. Rob zal de kopman en wegkapitein worden van deze taartjes ploeg. Hij zal volgens dhr. Peter Bauwens (eigenaar van deze mooie ploeg) o.a. ondersteund worden door David Boucher die ook net als Rob, heeft gefietst bij de Belgische ploeg Vastgoed service. Ze zullen o.a. ook  de Ronde van België fietsen. Rob namens de Vrienden Club van Honderd veel succes met jouw ploeg Tarteletto – Isorex voor het komende seizoen.

foto onder: van links naar rechts dhr. Peter Bauwens, Rob Ruijgh