Eerste Jo Dorscheidt Vrijwilligers Trofee een feit

Marcel Gouka    19 september 2017

Beste Sportvrienden, De eerste Jo Dorscheidt Vrijwilligers trofee is een feit. De fam. Dorscheidt kreeg uit handen van de vicevoorzitter / secretaris van de Vrienden Club van Honderd Marcel Gouka als eerste deze trofee. Het was even een moeilijk moment want zijn maatje was vorig jaar nog aanwezig op dit mooie Eurode-Omloop wielerfestijn.  Fini, Huub, Nicole en Monique wij als bestuur hopen dat deze trofee, vele jaren aan een vrijwilliger mag worden uitgereikt. Nu komt uiteraard de gene die echt een vrijwilliger is in hart en nieren (zoals dat gezegd mag worden). Dhr. Nico Essers van de Stg. Mos. Deze Jo Dorscheidt Vrijwilligers Trofee is van harte gegund. Nico werd vanaf de ambulance uit koers genomen en had geen idee wat er aan de hand was. Zijn familie die ook aanwezig was, (ook dit wist hij niet) daar deze stil gehouden werd door de familie en de St. Mos. Voor deze vrijwilligerstrofee moest hij overtuigt worden dat er een vervanger al weer in koers was gegaan. Nico, deze vrijwilligers trofee is jou van harte gegund.

Foto: Peter Bouwels. Van links naar rechts: Nicole Dorscheidt, Huub Dorscheidt en Monique Dorscheidt.

 

Foto van Peter Bouwels. Van links naar rechts: Peter Bouwels, Nico Essers en voorzitter van de VCvH (oud profrenner) Marc Lotz.