Prachtige schenking voor Vrienden Club van Honderd

Marcel Gouka    22 augustus 2017

Beste sportvrienden,

De VCvH heeft een prachtige schenking gekregen van onze sponsor vriend, Frans Stalman. Het betreft het schitterende kunstwerk die gemaakt is door de bekende kunstenares Miriam Vleugels uit Kerkrade. Frans had het hoogste bod gegeven bij de Ridderronde in Maastricht. Het schilderij is de afbeelding van “onze” Ton Dumoulin die de Giro 2017 heeft gewonnen. Dit prachtige schilderij mogen wij tegen een mooi hoog bod verkopen en het geld is dan voor de Vrienden Club van Honderd. Dit komt uiteraard ten goede voor de amateur breedte sport. Als u een serieus bod wilt doen dan kunt u dit kenbaar maken op info@vcvh.nl en mocht uw bod geaccepteerd worden dan nemen wij met u contact op. Frans, bedankt namens de VCvH.