1e Steamrace een feit in Simpelveld

Marcel Gouka    27 augustus 2017

Beste sportvrienden, De eerste Steamrace voor de kids is een feit. Wat een enorm succes voor de organisatie in Simpelveld. Het feest voor de kinderen begon  om 12.30 uur met het fluiten van de stoomtrein  en een startschot door de wethouder. Maar voordat alles had de plaatselijke supermarkt in Simpelveld gezorgd voor een stukje fruit voor elk deelnemertje. De organisatie van de eerste Steamrace ging in eerste instantie ervan uit dat er ongeveer 40 kinderen aan de start zouden komen. Nou, er hadden zich meer dan 90 kinderen aangemeld. Er was op het MTB parkoers een heuse brug gerealiseerd en als klap op de vuurpijl moesten de kinderen ook nog  door een treinwagon crossen. Organisatie Steamrace, namens de vele kinderen, ouders plus de oma’s en opa’s bedankt. Het was geweldig!!