Ook dit ondersteund de Vrienden Club van Honderd

Marcel Gouka    17 juli 2017

Beste sportvrienden, Wij ondersteunen echt de breedte sport en dit wilt zeggen niet alleen de mooie wielersport. Ja, natuurlijk is dit waar ons hart ligt. Maar soms komen er ook andere takken van sport voorbij die wij ondersteunen. O.a. een vereniging die ook aanwezig is om jezelf te leren beheersen enz.. Zie het korte verhaaltje hier onder.

Even voorstellen;

“Kicken met Frank” is een sportvereniging welke zijn oorsprong vindt in de taekwondo. Maar is doorgegroeid tot een vereniging welke nu als doelstelling heeft, conditie, lenigheid en zelfverdediging. Met name voor mensen die wel willen sporten, conditie op peil brengen, en een stukje zelfverdediging willen leren maar geen lid willen worden van een vechtsport vereniging. Je leert jezelf te weren zonder direct voor de “knock out” te gaan. Dit alles in een ontspannen sfeer. Kom gerust een langs, wij trainen elke woensdag avond van 19.30 tot 20.30 uur in de sporthal van Bei de Ling aan de Lindestraat 10, te Landgraaf. u kunt voor inlichtingen bellen met Frank Sellier: 06 251 42 146