Zeer druk bezochte boekpresentatie Limburg en de Tour

Marcel Gouka    20 juni 2017

Beste sportvrienden, Een zeer drukke (meer dan 200 personen) boek presentatie van “Limburg en de Tour” (uitgever tiC uit Maastricht) van Wiel Verheessen. Prominenten genoeg aanwezig zoals Leo van Vliet, Frans Maasen, Marc Lotz, Jan Krekels en Rob Ruijgh. zelfs  Bennie Ceulen kon tijd vrijmaken om aanwezig te zijn. Ook was de pers goed vertegenwoordigt, o.a. L1 NWS / Live besteed er aandacht aan. Het wielerboek  was zeer gewild en werd ter plaatse ook goed verkocht en ligt vanaf morgen in de boekhandel. Deze avond die georganiseerd was door de VCvH kan zeer geslaagd worden genoemd. De foto’s van dit mooie gebeuren zullen zo spoedig mogelijk op onze site worden geplaatst.

onder,: Rob Ruijgh (ambassadeur VCvH) , Wiel Verheessen (Limburg en de Tour) en Marcel Gouka (VCvH)