Paradijsvogels Activiteitencentrum nieuwe sponsor

Marcel Gouka    6 juni 2017

Beste Sportvrienden,

De VCvH mogen weer een sponsor begroeten namelijk dhr. Paul Franssen.  De Paradijsvogels ontvangen graag bedrijfsuitstapjes, vriendengroepen, families, verenigingen, huwelijken in het groen, actieve verjaardagen en trainers in het groen…..
Voor schapen drijven, bergboerengolf, heuvellandgames, teambuilding, braingames, mergelcarving, pimp m’n klomp, boogschieten, Geuldal wandelingen, huifkartochten, boogschieten, vlaaien en pizzabakken en nog veel meer op een paradijselijke plek.
En u kunt er ook nog logeren in onze groepsaccommodaties.
Mocht u eens willen weten hoe of wat? Kijk maar eens op www.paradijsvogels.nl
Paul, welkom bij de Vrienden Club van Honderd.

Zie foto onder met het mooie plekje waar het goed vertoeven is!