Flexprof nieuwe sponsor voor VCvH

Marcel Gouka    16 juni 2017

Beste sportvrienden, Weer mogen wij een sponsor begroeten die bij de VCvH is gekomen. Deze maal is het Flexprof uit Maastricht.

Flexprof verwezenlijkt de meerwaarde voor u door het bemiddelen en projectmatig & flexibel inzetten van technisch toptalent. Onze ervaren consultants hebben verbinding met een uitgebreid netwerk van MBO(+)-, HBO- en Academisch opgeleide professionals.

Zelf kunnen onze consultants ook vertrouwen op uitgebreide, technische inzichten en vakkennis. Een medewerker van Flexprof is altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Flexprof en haar medewerkers onderscheiden zicht echter nog door drie andere kenmerken. zie www.flexprof.nl

Dhr. Ralf van Zanten (een van de mede eigenaren)  welkom als vriend bij de Vrienden Club van Honderd.