Nk MTB Jeugd 2017

Marcel Gouka    27 mei 2017

Beste sportvrienden, Deze NK MTB Jeugd 2017  die door 3 organisaties wordt gedragen zal een groot wielerveld brengen. U kunt informaties, vorderingen enz. op onze site terug vinden. Zie www.nkmtbjeugd2017.nl

Op 30 september 2017 organiseren WCL Bergklimmers in samenwerking met MTB Baarlo en Stichting Offroad Cycling Sittard-Geleen het Nederlands kampioenschap mountainbiken voor de jeugd van 8 t/m 14 jaar op Watersley Sports and Talent Park in Sittard-Geleen. Er zal door zeker 300 jongens en meisjes gestreden worden om 14 nationale titels. Het parcours in Watersley heeft veel hoogteverschillen en zal zeker voor spannende wedstrijden zorgen.

Wij hopen met de organisatie van het Nationaal kampioenschap het jeugd mountainbiken in Limburg nog meer te stimuleren en deze mooie wedstrijdsport zo onder de aandacht te brengen bij de jeugd en hun ouders.