Wielerpoule VCvH

Marcel Gouka    13 april 2017

Beste sportvrienden, Onze coördinator van het TopParken Sportcafés Wim van Duivenbode, heeft het plan bedacht om een wielerpoule in het leven te roepen. Uiteraard zullen wij dit gelijk honoreren. Wilt u meedoen met deze wielerpoel dan moet u eerst lid zijn of worden. Hieronder ziet u wat u moet doen, uitprinten en dan inleveren op de avond van het TopParken Sportcafé in café Sjengske. Deze is alleen toegankelijk voor de Vrienden van de VCvH en genodigden.

WIELERPOULE AMSTEL GOLDRACE
Café Sjengske
Stel een team van 3 renners samen die voor U punten verzamelen voor de Wielerpoule van café Sjengske.
1.
2.
3.
De puntentelling is 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1
De Club van 100 stelt een drietal leuke prijzen beschikbaar

Naam:
Adres:
Woonplaats:
Email;
Telefoon: