Oud winnaar Arie den Hartog van AGR 1967 te gast in TopParken Sportcafé

Marcel Gouka    15 april 2017

Beste sportvrienden, Het TopParken Sportcafé gehouden in Berg en Terblijt bij onze gastheer café Sjengske was een groot succes. Als eerste willen wij onze gastheer bedanken voor de goede (zeer goede) verzorging! Het was Top!! Deze druk bezochte avond (ongeveer 80 gasten)had het thema Amstel Gold Race 2017. Dhr. Roy Packbier (in midden), gaf toelichting over hoe het eigenlijk in elkaar geweven wordt want als voorbeeld dat op zaterdag in totaal 15000 wielerliefhebbers aanwezig zullen zijn in de toerversie. ook Sander Kleikers (rechts op foto) die deze avond bezocht, vond het geweldig. Zijn woorden: jonge, jonge wat een wielerervaring staat vanavond hier. Ik kom overal, maar zoveel oud renners? geweldig.
 

Foto boven, dhr. Arie den Hartog winnaar AGR 1967

Hieronder een foto van een profwielrenner (Rob Ruijgh) en 1e jaar junior (Sven Hassert) in een gesprek over het wielrennen. Wie weet met een paar goede tips voor Sven.