Datum prijsuitreiking Herman Kusters trofee en Breman-Geelen aanmoedigingsprijs bekend

Marcel Gouka    24 april 2017

Beste Sportvrienden, De datum van de prijsuitreikingen van de Herman Kusters Trofee en Breman-Geelen aanmoedigingsprijs kunt u alvast in de agenda vastleggen deze zullen uitgereikt worden op woensdagavond 26 juli a.s. Dit is twee dagen voor de Profronde van Heerlen. Café d’r Klinge (dhr. Roger Schreurs) op het Pancratiusplein te Heerlen en Wim van Duivenbode (coördinator TopParken Sportcafés) zullen onze  gastheer zijn. Aanvang 19.00 uur. Dhr. Ralf Krewinkel (beschermheer VCvH) zal deze uitreiking volgens traditie waarnemen. Ook is d’r Klinge toegetreden bij de Vrienden Club van Honderd. Meer informatie zult u uiteraard op tijd ontvangen. Roger, welkom tot onze Vrienden Club van Honderd.