14e Kasseiencriterium in Eijsden – Margraten

Marcel Gouka    23 april 2017

Beste Sportvrienden, Vandaag (23-04-2017) is in Eijsden – Margraten de 14e Kasseiencriterium verreden. deze criterium bestond uit een 2.2 km parkoers dwars door Eijsden. Deze jonge amateurs die de toekomstige profrenners kunnen worden werden vergezeld door een schitterende rondemiss. Haar naam? Sarah Kusters, ja de kleindochter van onze penningmeester van de VCvH Herman Kusters. Sarah is 16 jaar oud en komt ook uit Spaubeek en gaat voor (als het goed is) volgend jaar de studie volgen Travel & Hospitality. De uitstraling heeft ze al. Wat waren de wielrenners die in de prijzen vielen blij met deze rondemiss, die hun feliciteerde met hun derde, tweede en eerste plaatsen. De foto’s van deze 14e Kasseiencriterium zullen deze week geplaatst worden op onze site. De foto hieronder is de rondemiss van deze dag, Sarah Kusters.