10 jaar Wielercafé in Limburg

Marcel Gouka    1 april 2017

Beste Sportvrienden, gisterenavond (31 maart jongstleden) hebben wij het 10 jarig jubileum Limburg wielercafé gehad. De Duif (zo mogen wij hem noemen) heeft in 2007 de stoute schoenen aangetrokken en een bezoek gebracht aan Erwin Janssen van Dolmans Landscaping. En in Bunde werd het eerste Limburgs Wielercafé geboren. Het inmiddels in TopParken Sportcafé omgedoopte tweemaandelijkse evenement heeft mede door de inbreng van de sprekende wieler-encyclopedie en de vriend van Wim van Duivenbode, Wiel Verheesen een niet meer weg te denken positie verworven. Nu 10 jaar later heeft de Duif en zijn Anne-Marie het 45e Wielercafé op hun naam staan. Duif en Anne-Marie, proficiat namens het bestuur van de VCvH.

2 Gedanken an “10 jaar Wielercafé in Limburg

  1. Jean Savelberg

    Leuk idee dat wielercarrière,en goed voor de wielersport in Limburg.

Commentaren gesloten