Vrienden Club van Honderd bestaat 3 jaar

Marcel Gouka    17 maart 2017

Beste Sportvrienden, De VCvH heeft  zijn 3 jarig bestaan. 18 maart 2014 is via de notaris de stichting bekrachtigt. Nu 3 jaar later en dankzij de vele sponsoren en vrijwilligers, zijn wij tot een niet meer weg te denken promotor geworden van de breedte sport waaronder het wielrennen voor ons op de eerste plaats staat. In de drie jaar dat wij dank zij u bezig zijn hebben wij al menig evenement kunnen bij staan. Paar voorbeelden: medailles voor de dikkebandenrace en wielerwedstrijden, fullcolour flyers voor verschillende wielerwedstrijden, bekers, wielercafes en  nog veel meer hebben de revue gepasseerd. Dit kunnen wij gelukkig ieder jaar weer bekostigen dank zij u. Ook met andere spullen en financiële bijdragen hebben wij organisaties kunnen helpen. Daarnaast geven wij ook jaarlijks de Herman Kusters Trofee aan een wielrenner(ster) en de Breman-Geelen aanmoedigingsprijs weg. Kijkt u maar op de website bij trofeeën. Ons goede doel of te wel Stichting Wensulance vergeten wij ook niet te ondersteunen Kijkt u ook eens op de site: www.wensulance.nl Wij hopen als voltallig bestuur dat wij nog vele jaren hiermee door kunnen gaan. Een ieder die zijn medewerking verleent aan de VCvH BEDANKT!