Eerste jaars junior Sven Hassert “onze” nieuwe ambassadeur

Marcel Gouka    16 maart 2017

Beste Sportvrienden, Na Raymond Werst en Kylie Waterreus, hebben wij dit jaar een nieuwe jonge ambassadeur gevonden die de VCvH promoot. Sven vanaf categorie 6 is begonnen met wielrennen bij TWC Maaslandster tot dat hij nieuweling werd. Nu actief bij De Jonge Renner als eerste jaar junior. Hij zal zijn eerste grote meerdaagse wedstrijden gaan rijden in het buitenland zoals La Coupe de President de la ville de Grudziadz in Polen en de Nations cup van Aubel- Thimister – Stavelot. De Nations cup is de wereldbeker voor junioren. Ook zal hij zich laten zien in de E3 Harelbeke als ook de GP Bob Jungels in Luxemburg. Sven is al een keer eerste geworden in Bettendorf en 2 x derde. Eerst in Zeisseng en daarna in Corswarem. Sven, wij als bestuur hopen dat jij het net zo goed gaat doen als Kylie Waterreus  en zoals Raymond het heeft gedaan voordat hij ploegleider werd. Veel SUCCES gewenst namens de VCvH.