De 45ste Limburgs Wielercafé komt eraan

Marcel Gouka    7 maart 2017

Beste sportvrienden, De 45ste Limburgse Wielercafé (nu sinds kort TopParken Sportcafé) komt eraan op 31 maart a.s. aanvang: 19.00 uur. Het Thema zal zijn de Volta Classic en de Ronde van Vlaanderen voor de boeg. Na de opening van Wim van Duivenbode (coördinator VCvH) volgen er verschillende thema’s. Het vaste onderdeel of te wel het column van wielerjournalist Wiel Verheesen over het Limburgse Wielerrennen zal niet ontbreken. Daarnaast zal het Internationale vrouwenteam van Maaslandster Zuid Limburg aanwezig zijn.  Ook zal er een presentatie gehouden worden over de Sportzone en de wielerclub Bergklimmers met wat zij in 2017 gaan organiseren. O.a. NK jeugdmountainbike en wedstrijden in Sittard. Valkenburg komt met Eroica, TopParken met starts- en sponsoring wielerwedstrijden. De mooie groei van de VCvH zal ook ter spraken komen. Uw gastheren Wim van Duivenbode en Ken Heugen (café rest. Woodz) zullen u verwelkomen. Het TopParken Sportcafé zal zijn in Schin op Geul (Résidence Valkenburg) Valkenburgerweg 128. Het TopParken Sportcafé is alleen toegankelijk voor Vrienden van de VCvH en genodigden.