Wie wordt wielergemeente van 2016

Marcel Gouka    26 januari 2017

Beste sportvrienden, (oud) wielrenners en de VCvH organiseren samen voor de eerste keer een verkiezing “Wielergemeente 2016”. Deze prijs komt uit de hoge hoed van de organisator TopParken Sportcafés dhr. Wim van Duivenbode. Deze Limburgse wielergemeentes zijn bereid, om organisatoren die wedstrijden organiseren, bij te staan en vaak ook nog eens te gemoed komen met een subsidie. Wij de (oud) renners en de VCvH vinden dat ook zij gewaardeerd mogen worden. Dit als dank van de (oud) renners en de VCvH. Deze prijs zal jaarlijks terug keren in een willekeurige gemeente in Limburg. De eerste uitreiking “Wielergemeente 2016” zal worden gehouden op 6 februari a.s. in café Leeuw aan de Brug te Valkenburg.                   Deze besloten avond is alleen voor genodigden.