Weer twee mooie sponsoren erbij voor de VCvH

Marcel Gouka    11 januari 2017

Beste sportvrienden, Brouwerij Grolsch heeft zich ook verbonden met de Vrienden Club van Honderd. Zij zullen op 15 september a.s. het TopParken Sportcafé o.a. ondersteunen in café Oad Haander die op de avond het thema heeft: Eurode-Omloop met het gerstenat. Daarnaast zullen zij ook op 17 september a.s. als we in het Breman-Geelen paviljoen zijn om o.a. de Eurode-Omloop te bekijken op Haanrade het pilsje verzorgen.

Daarnaast zal Tentenverhuurbedrijf Vanwersch VOF uit Vijlen, een  paviljoentent plaatsen van in totaal 60m2 inclusief vlonders zodat u droogstaat (niet met gerstenat natuurlijk) mocht het slechtweer worden. Zo zijn wij weer goed gestart in het jaar 2017 en hopen dat er nog vele sponsoren mogen volgen.

Welkom beide, namens het bestuur van de Vrienden Club van Honderd.